In contract cu CAS Brasov

Adresa
Bd. 15 Noiembrie Nr. 60

Contactați-ne
0268 475 949

Despre noi

Spitalul General CF Brasov are in structura  2 ambulatorii de specialitate:

      –    Ambulatoriul de Specialitate CF Brasov – Brasov, b-dul 15 Noiembrie nr.60

      –    Ambulatoriul de Specialitate CF Tg. Mures – Tg. Mures, str. Liviu Rebreanu nr.31

Patrimoniul (terenuri si constructii) apartinand Spitalului General C.F. Brasov este cuprins in Anexa nr.16 la H.G.nr.1705/2006 , cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza :

Cladirea C1-Spital +Ambulatoriu (corpul A+B) are un regim de inaltime S+P+4E. Spitalul functioneaza in urmatoarea structura : compartiment cardiologie, compartiment neurologie, sectia medicina interna, sectia chirurgie generala (cu compartiment ATI, compartiment ORL, bloc operator ORL), bloc operator chirugie, camera de garda, cabinet diabet zaharat si boli metabolice, farmacia, compartiment de radiologie si imagistica medicala, compartiment de supraveghere si control a infectiilor nozocomiale, sterilizare, compartiment de statistica medicala si informatica, compartiment tehnic, reparatii si intretinere curenta, compartiment intern de protectia mediului, PSI, securitate si sanatate.

Ambulatoriul de Specialitate C.F. Brasov cuprinde, din punct de vedere structural, următoarele spaţii: cabinete medicale de specialitate, compartiment de radiologie si imagistica medicala, laborator clinic, laborator psihologic.

Cladirea C2 (CorpulC) are un regim de inaltime S+P+1E. Aceasta cladire are in structura urmatoarele spatii: la subsol – arhiva; la parter – fisier de siguranta circulatiei, fisier general, birou resurse umane si salarizare, cabinet pediatrie (cu acces separat), cabinet consultatii reumatologie, cabinet consultatii nefrologie; la etaj: cabinete de consultatii, cabinet asistente medicale, saloane pacienti, cabinet ecograf.

Cladirea C3 (CorpulD) administrativ are un regim de inaltime de S+P. Aceasta cladire are in structura urmatoarele spatii: birou administrativ,birou financiar-contabil, casieria, punct de recoltare al SC Elite Medical SRL(cu acces separat).

Cladire C4 – Atelier de intretinere este o constructie cu parter si este amplasata in curtea interioara a spitalului, care cuprinde urmatoarele spatii: atelier tehnic, atelier electric si atelier mecanic.

Ambulatoriul de Specialitate C.F. Tg. Mures este unitate subordonata a Spitalului General C.F. Braşov. Ambulatoriul este situat in apropierea garii CFR din Tg. Mures, într-o zonă cu blocuri de patru nivele. Ambulatoriul are un regim de inaltime S+P+4E. In cadrul Ambulatoriului de Specialitate C.F. Tg. Mures functioneaza cabinete medicale de specialitate, compartiment de radiologie si imagistica medicala, laborator clinic, laborator psihologic, cabinete de familie inchiriate, fisier de siguranta circulatiei, fisier general, birou administrativ, casieria, atelier de intretinere.

Call To Action Image

Pentru orice întrebare suntem aici!NU EZITATI SA NE CONTACTATI
Pentru programări vă rugăm să ne contactați telefonic.

Sari la conținut