+ Oferta servicii de psihologie

Prin prezenta, va informam asupra ofertei noastre referitoare la serviciile de psihologie si psihologia muncii si organizationala.

            Cu traditie si profesionalism in testarea psihologica din judetul Brasov si o vechime de peste 50 de ani, Laboratorul de Examinari Psihologice pentru Siguranta Circulatiei Brasov – CF si Auto va ofera o gama larga de servicii in domeniile “Psihologia Transporturilor” si “Psihologia Muncii si Organizationala”.     

           Autorizarea Laboratorului in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, metodologia psihologica avizata de Colegiul Psihologilor din Romania (teste psihologice, probe situationale, metode si instrumente psihologice de ultima generatie), experienta indelungata, seriozitatea examenului psihologic si competenta psihologilor, au facut din laboratorul nostru un centru de formare pentru noi generatii de psihologi in Brasov.

          Aceste competente va garanteaza Dvs. (ca angajator, precum si celui angajat), printr-un examen psihologic obiectiv, selectia corecta a personalului. Avizul psihologic se elibereaza in acceasi zi cu testarea psihologica. Oferta de pret poate fi negociata inaintea semnarii contractelor de colaborare.

 

            Serviciile de psihologie sunt prestatate cu profesionalism si responsabilitate de:

 

Psiholog - Sef Laborator- Psiholog principal Predusca Aurelia

Psiholog principal Stolnicu Lucia

Psiholog specialist Manole Gabriella

Psiholog Sandu Laura

Psiholog Sangerean Mirela

Psiholog Bejan Georgiana

  

 Psihologia Transporturilor – C. F. si Auto (transport feroviar si rutier), conform Ordinului 447 / 2003 al Ministerului Transporturilor:

Ø     Examen psihologic pentru obtinere permis auto – categoriile A, B, C, D, E.

Tarif : 40 lei/ pers.

Ø     Examen psihologic pentru angajare, selectie profesionala, schimbare functie, periodic, sesizare, atestate profesionale, permis anulat

Tarif: 50 lei/ pers.

Ø     Examen psihologic pentru conducatorii auto in transporturi interne si internationale de marfa si persoane, in regim de taximetrie (marfa si persoane), transporturi speciale interne si internationale (produse periculoase, agabaritic, transport valori)

Tarif: 60 lei/ pers.

Ø     Examen psihologic pentru angajare sau mentinere in functie: coordonator transport, profesor de legislatie, instructor auto, consilier A.D.R.

Tarif: 60 lei/ pers.

 

      Psihologia Muncii si Organizationala

Ø     Evaluarea psihologica pentru angajare, mentinere in functie sau schimbarea functiei pentru toate ocupatiile din Romania (profilul persoanei, profilul postului, potrivirea intre persoana si postul de munca - matching)

Tarif: 40 lei/ pers.

Ø     Evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia muncii (securitatea si sanatatea in munca, in colaborare cu medicul de Medicina Muncii), conform legislatiei in vigoare

Tarif: 40 lei/ pers.

Ø     Consiliere / consultanta pentru orientarea in cariera si dezvoltare personala (Managementul Resurselor Umane)

      Tarif: 40 lei/ pers.


 
Stiri

Noutatile

Ultimele 2 stiri

27 Noiembrie . 2019    -   Procesul verbal si rezultatul concursului pentru ocuparea postului de medic specialist ORL poate fi consultata urmand link-ul http://spcfbv.ro/legisla ...

30 Octombrie . 2019    -   Rezultatul concursului pentru ocuparea postului de auditor gr.II poate fi consultata urmand link-ul http://spcfbv.ro/legislatie . ...


Executive Health

Localizare

Localizarea pe harta a Spitalului
   
Adresa: Brasov, B-dul 15 Noiembrie nr.60 | Tel 0268 475 949

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)